15.2.2020. 22:25
0
Detalji incidenta u Sarajevu: Žena koja je danas uhapšena, nasrnula na policajca nožem
U Sarajevu je večeras došlo do incidenta kada je ispred zgrade Policijske stanice Novo Sarajevo u ulici Zmaja od Bosne na Marijin Dvoru napadnut policajac.

Prema dosadašnjim informacijama, ženska osoba koja je danas uhapšena po potjernici zbog više krađa u 14 sati u Sarajevu nožem je nasrnula na policajca.

Pripadnici PU Centar danas su uhapsile dvije osobe koje su odvedene na kriminalističku obradu. Kako nezvanično saznajemo, najvjerovatnije prilikom pretresa, policajcke nisu uspjele vidjeti da jedna od njih ima nož.

Kada su krenuli da ih odvedu u Jedinicu za zadržavanje u Policijsku stanicu Novo Sarajevo, gdje su trebale prenoćiti, jedna od uhapšenih je izvadila nož i ranila policajca.

Kako, nezvanično navodi Avaz, riječ je o Merzemini N.  (54),  za koju se sumnja da  radi kao lažna volonterka, koja je skupljala pomoć, ali i koja je poznata po upotrebi narkotika.

Srećom, policajac nije životno ugrožen, povrijeđen je u predjelu podlaktice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.