29.2.2020. 10:40
0
Edin Mušić ostaje na čelu SDA u Hercegovačko-neretvanskom kantonu
Jednoglasnom odlukom 60 prisutnih od 61 verificiranog delegata na Skupštini Kantonalnog odbora Stranke demokratske akcije Hercegovačko-neretvanskog kantona Edin Mušić ponovo je izabran za predsjednika tog odbora.

Mušić, kao dugogodišnji istaknuti član SDA, predložen je od svih šest odbora stranke u kantonu te kao jedini kandidat deklarativno dobio povjerenje članstva da predstavlja stranku u narednom periodu, saopćeno je iz Kantonalnog odbora SDA HNK.

Kako je navedeno, za potpredsjednike su izabrani Bekir Isaković, Irma Memidžan i Džafer Alić.

Mušić je u svom obraćanju naglasio da je jedinstvo stranke na svim nivoima osnovni zadatak te da tom segmentu namjerava posvetiti maksimalnu pažnju.

"Međusobno razumijevanje i sinergija Kantonalnog odbora sa svim odborima u kantonu i šire je jako bitno. Namjera nam je maksimalno sarađivati i sa svim institucijama i organizacijama u ovom prostoru, a posebnu odgovornost imamo prema istočnoj i zapadnoj Hercegovini, jer oni zaslužuju našu veliku pažnju i podršku", naglasio je Mušić.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.