2.3.2020. 12:50
0
Mićić: Ne prelazim u SNSD
Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić tvrdi da nikada neće napustiti Srpsku demokratsku stranku (SDS) te da prijedlog sporazuma sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) nije politički, već ekonomski.
On je novinarima rekao da je u sporazumu sa SNSD-om 12 projekata bitnih za grad, odnosno projekti koji u narednom periodu treba da budu urađeni.

- Nigdje se ne govori ni o nekakvom prelasku i političkoj priči, a pogotovo ne o 'visokoj' politici- kazao je Mićić.

Taj dio, kaže, treba da vodi rukovodstvo stranke.

- Moj jedini motiv u vezi sa sporazumom su bili projekti - naveo je Mićić i ponovio da nije imao namjeru, niti želi da napusti SDS, a posebno ne da prelazi u drugu stranku.

Mićić i ministar komunikacija i transporta u Vijeću ministara BiH Vojin Mitrović razgovarali su danas o izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo. 

Ministar Mitrović je najavio i revitalizaciju željezničkog saobraćaja u Semberiji, navodeći da je to bila jedna od tema njegovog sastanka sa kolegama u Beogradu 21. februara.

(FENA)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.