3.3.2020. 14:17
3
Čitatelji Source.ba portala odlučili: Semir Efendić bi bio mnogo bolji izbor na mjestu šefa sarajevske SDA od Fikreta Prevljaka!
Čitatelje Source.ba portala smo upitali jedno sasvim jednostavno i prosto pitanje: "Najbolji izbor, po vama, za KO SDA Sarajevo je?"

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Fikret Prevljak je izabran za novog predsjednika KO SDA, a u izboru je pobijedio Semira Efendića rezultatom 59:40.

Ipak, neposredno nakon izbora, Efendić je objavio sporni snimak na kojem se nalaze Asim Sarajlić, Sabahudin Delalić, Muhamed Šehović i Velid Tvrtković, a na kojem se čuje kako Sarajlić obećava zaposlenje supruge Tvrtkovića u zamjenu za glasanje za Prevljaka.

Pitali smo vas: "Najbolji izbor, po vama, za KO SDA Sarajevo je?"

75 posto vas je reklo "Semir Efendić", dok je svega 25 posto čitatelja Source.ba portala glas dalo Fikretu Prevljaku.

O čemu smo to pisali prije dva dana pogledajte OVDJE.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.