3.3.2020. 15:33
0
Formiran Operativni štab povodom posjete princa od Velsa
Povodom posjete Njegovog kraljevskog visočanstva princa od Velsa Bosni i Hercegovini, Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH je formirala Operativni štab akcije za realizaciju mjera i radnji za osiguranje navedene posjete.

Sastanak Štaba održan je danas u sjedištu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, a članovi Štaba su predstavnici Granične policije BiH, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, Oružanih snaga BiH, Službe za poslove sa strancima, kao i pripadnici Glavne komande EUFOR-a, Kantonalne uprave civilne zaštite Kantona Sarajevo, Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i službenici Ambasade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH.

Operativni štab će održavati redovne sastanke u cilju realizacije plana aktivnosti, kao i prikupljanju sigurnosno-interesantnih informacija neophodnih za efikasno osiguranje navedene delegacije. 


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.