27.3.2020. 9:58
10
Balkon challenge: Pozivamo vas na balkon anketu u 20:00 sati!
Većina građana BiH je u svojim domovima. Svi su zakovani za vijesti koje se smjenjuju filmskom brzinom (uglavnom loše).

Vlasti su poduzele mjere kojima su neki zadovoljni, drugi imaju određene kritike. Neki od nas su u panici, drugi su sačuvali hladnu glavu. Naše je mišljenje da, iako smo u svojim domovima, imamo pravo da se naš glas čuje. Sigurni smo i da će onima koji upravljaju krizom dobro doći mišljenje građana.

Shodno tome, pravimo zanimljiv poduhvat, tačnije neku vrstu socijalnog eksperimenta u vidu balkon ankete, koju ćemo slobodno nazvati "#balkonchallenge".

Naime, pozivamo vas da večeras u 20:00 sati izađete na svoje balkone i izrazite svoje mišljenje. Pitamo vas:

- Da li ste zadovoljni zdravstvenom zaštitom koja nam je na raspolaganju,
- Da li ste zadovoljni potezima vlasti na polju ekonomije
- Da li ste zadovoljni potezima kriznih štabova?


Sistem je jednostavan, 

Ako je vaš odgovor DA izađite i aplaudirajte
Ako je vaš odgovor NE izađite i zviždite (dozvoljena upotreba zviždaljki, lupanje šerpama, vuvuzela itd). 

Balkon challenge i balkon anketa su pred vama. Smatraćemo da je naš zadatak gotov kada budemo imali jednoglasan aplauz, pa makar to bila i prva noć challengea.

P.S. Molimo sve učesnike da se pridržavaju uputa kriznih štabova i nijednim potezom ne krše propisane mjere. Svoje snimke, mišljenja, probleme, ideje za nove challenge nam šaljite na redakcija@source.ba. Naravno, svoja zapažanja možete pisati i u komentarima ispod.

 
Da li ste zadovoljni zdravstvenom zaštitom, potezima vlasti na polju ekonomije i potezima kriznih štabova u vrijeme koronavirusa?
Da
Ne
10
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.