28.3.2020. 16:08
0
Poslao ohrabrujuću poruku, pa umro: Vjerovao je da će pobjediti koronavirus
Četrdesetogodišnji DJ Dani Šarma iz zapadnog Londona, preminuo je dva dana pošto se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da je zaražen koronavirusom.

DJ samo dva dana prij nego što je preminuo poslao je ohrabrujuću poruku iz bolnice tako što je postavio svoju sliku sa podignutim palčevima.

"Teško dišem, ali se borim i dalje", napisao je on ispod slike na kojoj je on sa podignutim palcem čime je poslao poruku ohrabrenja.



Samo dva dana nakon ove objave Deni je preminuo, što je izazvalo veliki šok i nevjericu kod njegovih prijatelja i fanova.

"Bio je tako divna osoba, ne mogu da se sjetim dana kada nije imao osmjeh na licu", napisao je jedan od njegovih prijatelja opraštajući se od kolege sa fakulteta.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.