30.3.2020. 11:31
1
Smrtni slučaj u Gornjem Vakufu: Muškarac pozitivan na koronavirus preminuo u vozilu Hitne pomoći
Muškarac iz Gornjeg Vakufa koji je bio pozitivan na koronavirus preminuo je u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici.

Ovu informaciju danas je novinarima potvrdio direktor Zavoda za javno zdravstvo Srednjobosanskog kantona Sead Karakaš.

"Imali smo osjećaj da bi ga trebalo testirati, to smo i uradili, te smo dobili pozitivan nalaz. On nije imao epidemiološki pozitivnu anketu, nije bio u samoizolaciji, niti je imao potvrđene kontakte s nekim tko je pozitivan na koronavirus. Na nama je da istražujemo koji je to nulti slučaj od kojeg se on zarazio i koji su eventualni kontakti", kazao je Karakaš novinarima.

Prema informacijama preminuli muškarac rođen je 1954. godine.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.