30.3.2020. 12:10
2
Stevanović: Zdravstveni sistem je svakim danom spremniji i greške iz sata u sat ispravlja
Doktor Dragan Stevanović, koji se stavio na raspolaganje Općoj bolnici „Prim.dr. Abdulah Nakaš“, kazao je danas da najveći broj naših sugrađana disciplinirano provodi mjere i čuva sebe i druge te se svima zahvalio i pozvao građane da nastave u tom stilu.

„Krizni štabovi rade, analiziraju i donose mjere u hodu i to je dobro. Ponekad griješe jer je situacija svima nova ali u hodu ispravljaju greške i to je dobro. Zdravstveni sistem je svakim danom spremniji, uči, prilagođava se i greške iz sata u sat ispravlja. 

Epidemija će proći, najveći dio građana će proći bez posljedica, sada se trudimo da ona najugroženija manjina prođe sa što manje gubitaka“, napisao je dr. Stevanović.

Istakao je da krzo ovo moramo proći ZAJEDNO, DISCIPLINIRANO, BEZ DEMORALISANJA, DEFETIZMA I PANIKE.

„Svi prijedlozi su dobrodošli da zajedno popravljamo sistem, a nikako da širimo nepovjerenje u nas, naš sistem djelovanja. Tražimo način kako će Parlament djelovati u ovim uslovima, mora djelovati i to je mjesto za eventualne korekcije mjera i poteza koje provodi izvršna vlast“, pojasnio je dr. Stevanović, inače delegat u Domu naroda PSFBiH.


(Patria)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.