17.4.2020. 11:14
0
Novalić: Vaskrs provesti u zdravlju, miru i dobrom raspoloženju
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je, uime Vlade FBiH i svoje lično, vjernicima pravoslavne vjere uputio čestitku povodom Vaskrsa.

Iskreno vam čestitam najveći pravoslavni praznik, sa željom da ga provedete u zdravlju, miru i dobrom raspoloženju u krugu svojih najbližih i radosti Vaskrsa podijelite s prijateljima i komšijama, pripadnicima drugih vjera i nacija.         

Okolnosti u kojima ga dočekujete nisu uobičajene, pa ga, nažalost nećete moći obilježiti na tradicionalni način, kako se to na ovim prostorima čini vjekovima, ali neka vam to ne umanji radost koju donosi i ojača vjeru da se i nedaće koju su zadesile kako nas, tako i cijeli svijet, mogu nadvladati.

Neka vam je sretan Vaskrs! - kaže se u čestitki premijera Novalića - saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.


(Fena)

Novalic
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.