30.4.2020. 10:42
0
Na području Prozor-Rama priveden Ukrajinac zbog krijumčarenja migranata
Na području Prozor-Rame lišen slobode strani državljanin osumnjičen za krijumčarenje ilegalnih migranata.


Akciju su po nalogu Tužilaštva BiH, realizirali policijski pripadnici MUP-a HNK i SIPA RK Mostar, a osumnjičeni je predat Tužilaštvu BiH, gdje će biti ispitan nakon čega će biti upućen prijedlog za određivanje mjere pritvora.

Postupajući po nalogu dežurnog tužitelja Tužilaštva BiH, policijski djelatnici SIPA, RK Mostar, su na području Prozor-Rame, lišili slobode državljanina Ukrajine, osumnjičenog za kazneno djelo krijumčarenja osoba.

 
Osumnjičeni je lišen slobode, kada je u okviru policijske patrole, zaustavljeno vozilo koje je vozio osumnjičeni, sa više ilegalnih migranata, državljana Pakistana i Afganistana, koji su se nalazili u vozilu.

 
Tokom dana, osumnjičeni je predat dežurnom tužitelju Tužilaštva BiH, koji je će nakon ispitivanja, uputiti prijedlog za određivanje mjere pritvora.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.