5.5.2020. 13:06
3
Dodik o "korona derneku" u Sarajevu: Staša Košarac je napisao kraj svog političkog puta. Završio je što se tiče politike naše partije!
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je za Srnu da je Staša Košarac, član SNSD-a i ministar vanjske trgovine BiH, napisao kraj svog političkog puta.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, ova Dodikova izjava uslijedila je nakon skandaloznog derneka koji je organizovan u Sarajevu u jeku pandemije koronavirusa, a na kojem su prisustvovali pjevači, političari i biznismeni, kao i poneki doktor.

- Košarac je završio što se tiče politike naše partije i u tom pogledu ću se ponašati u budućnosti. U vezi s tim preduzet ćemo one mjere koje su najbolje prije svega za Republiku Srpsku. Naime, imajući u vidu da smjene u Savjetu ministara mogu dovesti do gubljenja pozicija same RS, mi ćemo svoje ponašanje prema tome odrediti. U to ne treba niko da sumnja - poručio je Dodik. 

- Poništio je sve moje pozitivno uvjerenje u vezi s njegovim sposobnostima. Učiniti nešto ovakvo nije stvar lične odgovornosti već prije svega političke i društvene, imajući u vidu da je izabran na najvažniju funkciju. Dakle, potpuno odbacujem njegovo nedolično, neprihvatljivo i politički neodgovorno ponašanje u kome je zarad svog malog ličnog komoditeta doveo u pitanje politike koje se vode i koje je do sada uspješno vodio - rekao je Dodik za Srnu.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.