9.5.2020. 10:13
1
Nenadić: Ponovno pokretanje žičare jasan znak da je najgore iza nas
Premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić izjavio je kako je, pored pozitivnih vijesti o sve manjem broju zaraženih koronavirusom na području KS, građane Sarajeva obradovala informacija o početku rada Trebevičke žičare.

-Ova vijest daje svima nama nadu da ćemo se vrlo brzo vratiti normalnom životu. Za svakog Sarajliju, pa i za mene, žičara je simbol grada i njeno ponovno pokretanje je jasan znak da je najgore iza nas. Drago mi je što ćemo već tokom ovog vikenda moći da uživamo u ljepotama Trebevića - izjavio je Feni premijer Nenadić.

Za narednu sedmicu, kako je najavio, planirano je pokretanje gradskog prevoza, što će biti još jedan bitan korak ka normalizaciji stanja u Kantonu Sarajevo.

-Svjesni smo da su građani umorni i nestrpljivi. Ipak, ne smijemo zaboraviti da su mjere opreza još uvijek neophodne i želim ovom prilikom podsjetiti da moramo i dalje održavati distancu i nositi maske. Uspjeh našeg rada na suzbijanju zaraze u velikoj mjeri zavisi od vas - poručio je Nenadić.


(FENA)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.