20.5.2020. 20:26
1
Milorad Dodik o komentaru Sanje Vulić: Mislim da vi sada pregonite kada to tako kvalifikujete
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik gostujući večeras na O kanal televiziji komentarisao je, između ostalog, bahato ponašanje Sanje Vulić, zastupnice SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.
"Ne bi bio tako grub. Možda se radi o jednoj neopreznosti, ali ne mislim da je tako kako ste rekli. Mi poštujemo kao stranka novinare i težak posao koji radite. Mislim da vi sada pregonite kada to tako kvalifikujete", rekao je Dodik.

Podsjećanja radi ovo je izjava koja je uzburkala javnost:

Ja sam birala svoj posao. Ja vama, gospođo, nisam kriva što ste vi novinar i što ste nezadovoljni svojim primanjima. Ja sam birala svoj poziv, ja sam poslanik, zakon je definisao toliku platu", rekla je Vulić.

Potom ju je novinarka upitala da li misli da zaslužuje platu od 5.000 KM, a Vulić je odgovorila:

"Ja da sam željela manju platu, ja bih se bavila nečim drugim", rekla je SNSD-ova zastupnica




(Lejla Trle) 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.