24.5.2020. 14:20
0
Sarajevogas: Zbog radova će u nekim sarajevskim ulicama doći do prekida isporuke gasa
KJKP Sarajevogas d.o.o. Sarajevo obavještava korisnike da će 26. maja ekipe ovog preduzeća u ulici Kolodvorska (kod zgrade Hitne pomoći), u periodu od 08.00 do 18.00 sati, izvoditi radove na distributivnoj gasnoj mreži.

S obzirom na složenost poslova, doći će do prekida isporuke gasa u dijelovima ulica: Džavida Haverića, Ložionička, Kolodvorska, Šibenska, Vilsonovo šetalište, Fra Filipa Lastrića (Hotel Bristol), Zmaja od Bosne, Bulevar Meše Selimovića i Bihaćka.

Nakon završetka radova, uspostavit će se postepena normalizacija dotoka gasa u pomenutim ulicama. Sve naše korisnike molimo da samoinicijativno ne vrše puštanje gasa, odnosno otvaranje ventila bez prisustva ekipe Sarajevogasa.

Sarajevogas je osigurao dovoljan broj ekipa koje će iza 18 sati početi sa uspostavom normalnog dotoka gasa svim korisnicima ili najkasnije u jutarnjim satima narednog dana (27.05.2020).        

Tokom prekida isporuke gasa, korisnici u zoni izvođenja radova, treba da se pridržavaju uputa koje su postavljene na web stranicu Sarajevogasa – www.sarajevogas.ba, odnosno koje su dostavljene na njihove kućne adrese.

U slučaju potrebe, svi korisnici mogu se javiti na dežurne brojeve telefona: 033 592-095, 033 592-096.



(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.