31.5.2020. 19:21
6
Konaković o puštanju Novalića: Sutra će nam opet o životima odlučivati
Kao što smo izvijestili, Sud Bosne i Hercegovine odlučio je odbiti prijedlog Tužilaštva BiH za određivanje jednomjesečnog pritvora za premijera FBiH Fadila Novalića.

Jedna od prvih reakcija na puštanje federalnog premijera stigla je od Elmedina Konakovića, predsjednika stranke Narod i pravda.





"Dogovarao sa Fikretom, pripremao ga za tv nastupe, mijenjao štabove da ubrza nabavku, nama javno govorio da ga ne poznaje i da ne zna ništa o respiratorima, svi zajedno falsifikovali ugovore, brisao poruke, mijenjao telefon kad je istraga počela, pisao kinezima.

Pušten da se brani sa slobode.

Fadil Novalić.

Na čelu Vlade FBiH od ovog trenutka ponovo.

Premijer i Bošnjak po mjeri koalicije 'Petak 13'.

Sutra vjerovatno sjednica Vlade FBiH na kojoj nam o životima odlučuje.
Do zadnjeg atoma snage ćemo se protiv vas boriti!", napisao je Konaković na Facebooku.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.