5.6.2020. 14:37
0
Prekida dvogodišnji odmor: Meho Kodro ima novi klub
Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji selektor naše zemlje Meho Kodro vratio se trenerskom poslu i večeras službeno postao šef struke švicarskog drugoligaša Stade Lausanne Ouchy.

Kodro je dogovorio dvogodišnji angažman, a na dužnost će stupiti na startu sezone 2020/21.

Bh. stručnjak posljednji angažman imao je upravo u Švicarskoj, gdje je radio kao trener Servettea. Od 8. marta 2018. godine je bio bez angažmana.

Iz Lausanne saopštili su kako je Kodro pokazao interes za ovaj projekat još od starta pregovora. Dalje su dodali da je Lausanna dobila trenera u skladu s ambicijama kluba, prenosi “Faktor“.


(Admir Oručević)

Meho Kodro
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.