28.6.2020. 19:18
0
SNSD potpisao sporazum sa devet stranaka, Dodik ima osjećaj da su već pobijedili
Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka Igor Radojičić potpisao je danas koalicioni sporazum sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima. Milorad Dodik je kazao da ima osjećaj da su već pobijedili.

Sporazum je potpisan sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligraf-a i Prve Srpske demokratske stranke.

Potpisivanju sporazumu prisustvovali su lider SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Socijalističke partije Petar Đokić, NDP-a Dragan Čavić, Socijalističke partije Republike Srpske Goran Selak.

Ovaj potez dolazi nakon što je Gradski odbor Partije demokratskog progresa (PDP) u Banjoj Luci predložio Draška Stanivukovića za kandidata za gradonačelnika ove lokalne zajednice.

Dodik je čestitao svim potpisnicima Vidovdanske koalicije, rekavši da da ima osjećaj da su već pobijedili. On je poručio da Radojičić zaslužuje mandat.

"Igor Radojičić zaslužuje mandat, jednako tako Banja Luka zaslužuje Radojičića, ozbiljnog političara koji se bavi ozbiljnim poslovima i koji je pokazao sposobnost da okupi različite političke partije i Banja Luku oko jedinstvenih ciljeva a to je još bolji i sređeniji grad", istakao je Dodik, prenosi RTRS.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.