9.7.2020. 11:10
0
Načelnik Kalesije Sead Džafić pozitivan na koronavirus
Načelnik Kalesije Sed Džafić pozitivan je na koronavirus, o čemu je lično obavijestio javnost, pozvavši građane na oprez i poštivanje mjera samozaštite.

Džafić je putem društvene mreže Facebook u svom obraćanju javnosti naveo da je prije nekoliko dana osjetio umor, što je i bio razlog da uradi test koji je potvrdio da je pozitivan na SARS-CoV-2.

"Infekciju sam najvjerovatnije dobio prilikom prisustva dženazi bližeg člana porodice krajem prošle sedmice. Trenutno sam u izolaciji, za sada nemam nikakve simptome te putem telefona komuniciram sa ljekarima JZU Dom zdravlja Kalesija", naveo je načelnik Kalesije.

Građane je zamolio za oprez i pridržavanje svih mjera koje su propisane od nadležnih organa.

"Svjedoci ste da sam ja uvijek od samog početka nosio zaštitnu opremu (rukavice, masku za lice) ali eto virus je uspio da nađe put do moga tijela. Svi moji bliski saradnici su također podvrgnuti testiranju i očekujemo danas u toku dana eventualno sutra i njihove rezultate. Ja se iskreno nadam da će biti negativni, što želim svima vama da ostanete negativni kada je ova bolest u pitanju", istaknuo je Džafić.

Načelnik Kalesije od kuće nastavlja sa obavljanjem svoje funkcije, poručivši građanima da ih uvjerava da ništa u organu uprave neće kasniti zbog njegovog odsustva te da će sve biti završeno na vrijeme.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.