10.7.2020. 15:34
0
"Izgleda kako Dino Konaković slike iz Beograda želi vidjeti i u Sarajevu. Gospodin Konaković bi izgleda da i to priredi Sarajlijama"
Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, komentariao je danas aktuelne političke prilike u zemlji, te jučerašnje neusvanje budžeta institucija BiH.

Prokomentirao je izjavu Borjane Krišto da SDA želi da se "jedina pita oko imenovanja, a da drugi budu ikebane", Izetbegović je kazao da je HDZ taj koji odlučuje mimo svojih kapaciteta, da zbog njih nije izabrana Vlada FBiH.

- Oni žele da se pitaju o kadrovima bošnjačke strane, mi njima ništa ne uslovljavamo. SDA sigurno nije kočničar, niti šta namećemo drugim stranama", kazao je. 

Izetbegović je kazao da ružne slike ovih dana stižu iz Beograda.

 - Izgleda kako gospodin Konaković takve slike želi vidjeti i u Sarajevu. Kao da nam nije dosta ove krize koju nam prave ovi iz Mostara i Banja Luke, kao da nam nije dosta korone, kao da trebamo još neki haos u Sarajevu. Gospodin Konaković bi izgleda da i to priredi Sarajlijama. Mislim da se niko neće odazvati takvom scenariju - kaže Izetbegović.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.