11.7.2020. 18:02
0
Suljagić: Čović je danas, na temi Srebrenice, jedini saveznik Milorada Dodika
Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica poslije obilježavanja 25. godišnjice genocida podsjetio je na važne činjenice koje bi ljudi trrbali upamtiti.

“Dok se dojmovi sabiraju, a prašina polako spušta, molim vas da upamtite da Vijeće ministara ove godine, na 25. godišnjicu genocida, nije proglasilo Dan žalosti zbog odluke Dragana Čovića. Čović je danas, na temi Srebrenice, jedini saveznik  Milorada Dodika. Pamtite. I vratite 2022.”, napisao je Suljagić.

Lider HDZ-a nije boravio u Srebrenici danas. Kratko se obratio na društvenim mrežama.

„Svjesni patnje i bola koji nastaju u odsustvu mira, gradimo evropsku budućnost naše domovine utemeljenu na načelima istine, uvažavanja i pomirenja“, istakao je Čović. 

Podsjećamo, Vijeće ministara nije proglasilo Dan žalosti jer su ministry iz reda HDZ-a oborili Dnevni red I sjednica nije ni održana. 
 
(Patria

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.