14.7.2020. 11:57
0
Austrija zabranila i letove iz Sarajeva
U cilju suzbijanja pandemije koronavirusa Austrija je proširila spisak zemalja za koje važi zabrana slijetanja na austrijske aerodrome i na sve države Zapadnog Balkana. Novom uredbom Ministarstva zdravlja lista je proširena sa osam na 18 zemalja, prenosi Blic.

Piše: Haris Ahbabović

Od četvrtka na austrijske aerodrome neće više moći da sleću avioni iz svih zemalja zapadnog Balkana, kao i Bugarske, Rumunije, Moldavije i Egipta, prenosi „Blic“.

Ranije je već važila zabrana za letove iz Bjelorusije, Kine, Velike Britanije, Irana, Portugala, Rusije, Švedske i Ukrajine.

Do kraja jula bit će ukinuti letovi iz i ka Beogradu, Bukureštu, Kairu, Podgorici, Sarajevu, Sibijuu, Skoplju, Sofiji, Tirani i i Varni.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.