23.7.2020. 12:22
0
Granična policija na Izačiću spriječila ulazak 54 migranta iz Pakistana
Pripadnici Granične policije BiH spriječili su sinoć, na graničnom prelazu Izaćić u pokušaju od ilegalnog prelaska granice 54 ilegalna migranta iz iz Pakistana.


Osim na graničnom prelazu Izačić, na prelazu HUM spriječen je ulazak pet migranata za koje nije utvrđeno iz koje su države, na lokaciji  Željeznički most još tri migranta, a zatim u jutros dodatna četiri.  Na Graničnom prelazu  Zvrornik, sektor Roćević, odvraćen je ulazak 26 migranta, a na prelazu Brčko  po jedan Sirijac i Marokanac, piše Avaz.

Jučer je spriječen ulazak 104 državljanina.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.