27.7.2020. 16:50
0
Rasprava na Parlamentu: Ko je koga poslao po burek
Zastupnik Predstavničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine Adil Osmanović kazao je kako SDA-ovi zastupnici nisu za to da se podrži dio amandmana, ali da je najvažnije da sada budžet bude usvojen kako bi izbori bili održani, što je naišlo na oštre kritike drugih zastupnika.

Saša Magazinović kazao je kako "Osmanović u pokušaju da se opere govori netačne stvari".

"Imate zapise glasanja na sjednici Predstavničkog doma i Doma naroda kako su glasali poslanici i delegati SDA. To što vi poslije glasanje kažete da se niste slagali, ali da ste podržali, to možda negdje prolazi, ali nemojte nas potcjenjivati. Poštenije je da izađete kao kolega Asim Sarjalić i kažete 'još jednom smo pognuli leđa pred HDZ-om'. Za jedno 5-6 dana se navršava četiri godine od sastanka u Konjicu kada vas je Čović poslao po burek, čekali ga 40 minuta, a on nije došao. Ovo liči na to. Opet vas je čovjek poslao po burek", rekao je Magazinović.

Osmanović je rekao kako "nema pretjerano razloga da se pravda jer je naveo razloge zašto su se usaglasili danas".

"Što se tiče bureka, SDP nije do toga došao. Vi ne možete ni po burek otići da vas Čović pošalje", rekao je Osmanović.

Magazinović je odgovorio: "Što se mene tiče nek' vas šalju svaki dan, a mi vam se smijemo".

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.