28.7.2020. 9:34
0
Oporavljeni premijer Novalić sutra se vraća na posao, vodit će sjednicu Vlade
Fadil Novalić, premijer Federacije, koji je prije dva dana napustio izolatorij na Podhrastovima u Sarajevu, gdje je izliječen od koronavirusa, sutra će se vratiti radnim obavezama u Vladi BiH.

Tako je za sada planirano, potvrdio je Novalićev savjetnik za medije Zoran Blagojević, javlja Avaz. 

Kako je rekao Blagojević, Novalić će sutra voditi sjednicu Vlade Federacije.

Podsjećamo, Novalić  je bio deset dana u izolatorij na Podhrastovima nakon što mu se stanje bilo pogoršalo a imao je upalu oba plućna krila. 

Također, na koronavirus je pozitivan i ministar za boračka pitanja FBiH Salko Bukvarević koji se nalazi u izolatoriju u Podhrastovima. Za sada nema informacije da li je napustio ovu ustanovu.




(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.