30.7.2020. 18:50
0
OHR: Od krucijalne važnosti da se budžet objavi u Službenim novinama
Ured visokog predstavnika u Bosni i Hercegovina poručio je bh. vlastima da je nakon dugog kašnjenja s usvajanjem budžeta od krucijalne važnosti da se budžet objavi u Službenim novinama kako bi bile nastavljene predizborne aktivnosti.

"Nakon dugog kašnjenja sa usvajanjem budžeta, sada je od krucijalne važnosti da se budžet objavi u Službenim novinama i da se što prije krene sa izvršenjem budžeta kako bi Centralna izborna komisija mogla provesti neophodne radnje u vezi sa organizacijom lokalnih izbora u 2020. godini i izbora u Mostaru bez daljeg odlaganja", naveli su na zvanučnom Twitteru.


Poručili su kako će OHR "i dalje nastaviti podržavati napore Centralne izborne komisije u organizaciji izbora".


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.