30.7.2020. 21:24
0
Na gradskoj magistrali u Zenici pukla cijev: Zatvoren kružni tok
Uslijed pucanja vodovodne cijevi danas u poslijepodnevnim satima došlo je do velike štete na kružnom toku Glavne gradske magistrale gdje je trenutno obustavljeno odvijanje saobraćaja.

Pritisak vode iz cijevi vodovoda i kanalizacije načinio je veće oštećenje kružnog toka na Glavnoj gradskoj magistrali, a uslijed povlačenja vode nastalo je udubljenje zbog čega nije moguće odvijanje saobraćaja ovim dijelom.

Pripadnici Policijske stanice Centar izašli su na mjesto događaja kako bi osigurali nesigurno područje za odvijanje saobraćaja i regulisali kretanje vozila, a u toku su i radovi na oštećenoj cijevi.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.