24.8.2020. 12:27
2
"Tastatura heroji, možda taj moj policajac ne zna engleski jezik, ali zato ima krajiško srce i smije doći među 50 migranata"
U Krajini je trenutno jako teška situacija kada je riječ o migrantskoj krizi. Država je u potpunosti zakazala i prepustila lokalne zajednice i USK da se sami bore sa ovim problemom.

Piše: Haris Ahbabović

Na društvenim mrežama se pojavio snimak u kojem policajac na zanimljiv način pokušava ostvariti komunikaciju s migrantima. Na snimku jedan policajac se trudi objasniti šta će se desiti migrantima ukoliko nastave praviti probleme, te ukoliko Krajišnicima "prekipi" zbog njihovog ponašanja.

Premijer USK, Mustafa Ružnić, obratio se na društvenim mrežama svima onima koji su ismijavali spomenutog policajca zbog njegovog slabog poznavanja engleskoj jezika.

- Poštovana gospodo, dragi tastatura heroji, možda taj moj policajac ne zna engleski jezik, ali zato ima krajiško srce i smije doći među 50 migranata i istjerati ih van. Taj policajac i mnoge njegove kolege su i jučer i sinoć, dok ste mnogi mirno spavali, stajao vani negdje na punktu i čuvao i moju i vašu sigurnost. Puna podrška svim pripadnicima MUP-a širom BiH, a posebno najboljima u MUP-u USK - napisao je premijer Ružnić.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.