31.8.2020. 13:21
0
U ugostiteljskom objektu u Banjaluci zatečeno 500 osoba
Policija je u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci tokom kontrole zatekla oko 500 osoba, a dežurni okružni tužilac izjasnio se da je riječ o krivičnom djelu nepostupanje u skladu sa zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije virusa korona.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je tužilac izdao nalog da se banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu, nakon prikupljenih činjenica, dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv vlasnika ugostiteljskog objekta.

Banjalučka policija je, kako se navodi, uz prisustvo Jedinice žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i gradske Komunalne policije u petak, 28. avgusta, izvršila raciju u dva ugostiteljska objekta u gradu.

Za vrijeme sprovođenja ove operativne mjere, policijski službenici su izdali 13 prekršajnih naloga prema Zakonu o javnom redu i miru, podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka u skladu sa Zakonom o oružju i municiji, te uhapsili šest lica, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.