20.9.2020. 9:47
0
Duraković: Amer Bekan prodao mjesta u biračkom odboru lokalnom SNSD-u!
Bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković i član izbornog štaba "Moja adresa: Srebrenica" objavio je na svom Facebook profilu video poruku uoči lokalnih izbora u toj opštini.

"Dugo sam u politici i mislio sam da sam stekao određeno iskustvo i da poprilično temeljito znam neke stvari, ali evo, nažalost, čovjek se uči dok je živ. mI ja sam naučio da, nažalost, neki od nas, Bošnjaci su me zaista razočarali. Pa čak i ovom gospodinu, zbog kojeg snimam ovaj video, sam obećao da ću ovo uraditi jer mi je on u jednom momentu u našoj prepisici na Instagramu rekao 'Jel' ti to meni prijetiš?'.

Evo ne prijetim, ja to tebi obećavam. Srebrenica je malo mjesto i ovdje glasa tek nekih 10-ak hiljada ljudi. Dvadest ih je prijavljeno fiktivno da bi trgovali u ovo izborno vrijeme. Niko od njih ne djeluje u Srebrenici. Ovaj video snimio sam jer sam obećao predsjedniku stranke sa sjedištem u Sarajevu. Ne igrajte se sa našim sudbinama. Na sramotu vam bilo, stidite se šta radite preko leđa ovo malo Bošnjaka u Srebrenici. Imam dokaz da je Amer Bekan, predsjednik Prve stranke koja ima sjedište u Sarajevu prodao mjesta u biračkom odboru lokalnom SNSD-u. Čovjek iz SNSD-a mi je poslao poruku 'Ćamile nemoj se miješati, ja sam pošteno platio mjesta u biračkom odboru'. Molim vas obratite pažnju na ovakve ljude", kazao je Duraković.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.