2.10.2020. 8:12
0
Od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu mogući jaki udari juga
U Hercegovini, zapadu i na jugozapadu Bosne očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini su povremeno mogući i slabi lokalni pljuskovi. U većem dijelu Bosne umjereno oblačno.

Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu povremeno sa jakim udarima juga. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23, na jugu do 27 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura oko 9, a najviša dnevna oko 22 stupnja.

Prvi dan vikenda prema prognozi FHMZ-a prije podne pljuskovi se očekuju u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jače naoblačenje sa kišom u cijeloj zemlji od večernjih sati i tokom noći na nedjelju. Obilnije padavine u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar umjeren i jak južnog smjera, povremeno su mogući i olujni udari juga. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26, na sjeveru zemlje i do 29 stupnjeva.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.