5.10.2020. 22:13
0
Prijavljen da je upucao zlatnog retrivera i sibirskog haskija
FOTO: Ilustracija
Bijeljinskoj policiji je prijavljen Ž.K. da je iz lovačke puške ubio zlatnog retrivera i sibirskog haskija.

"Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave. Izvršen je uviđaj lica mjesta. Kod lica Ž.R. pronađena je i privremeno oduzeta lovačka puška  za koju lice ne posjeduje dokumentaciju", saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina, prenose Nezavisne. 

O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta protiv Ž.K. sledi izvještaj tužilaštvu zbog počinjenih krivičnih djela ''Mučenje i ubijanje životinja'' i '' Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekslozivnih materija''.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.