7.10.2020. 11:27
0
Komšić nije prisustvovao sastanku sa Sattlerom, kćerka mu pozitivna na koronu
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nije prisustvovao današnjem sastanku članova Predsjedništva BiH sa šefom Delegacije Evropske unije u BiH i specijalnim predstavnikom EU Johannom Sattlerom jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom.

Kako je potvrđeno iz njegovog kabineta, Komšić je morao ići na testiranje na koronavirus jer je njegova kćerka pozitivna na koronavirus, a od rezultata testiranja ovisi i njegov odlazak u Brisel, navodi N1.

Podsjetimo, članovi Predsjedništva BiH bi trebali putovati u petak, 9. oktobra, gdje će se susresti sa sa Charlesom Michelom, predsjednikom Evropskog vijeća.

Komšić je do sada bio dva puta u izolaciji, jednom u martu, a drugi put u junu ove godine. U oba slučaja je bio negativan na korona virus.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.