9.10.2020. 11:13
0
Džaferović i Tusk: Posebna pažnja posvećena pitanju dobivanja kandidatskog statusa za BIH
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović sastao se danas u Bruxellesu sa predsjednikom Evropske narodne stranke (EPP) Donaldom Tuskom.
Predsjedavajući Džaferović je informisao predsjednika EPP-a Tuska o aktuelnom stanju u Bosni i Hercegovini, kao i planovima i ciljevima za idući period, iskazavši mu zahvalnost za podršku i pomoć koju, kao predsjednik najjače stranačke grupacije u EU, kontinuirano pruža našoj zemlji.

Posebna pažnja posvećena je pitanju dobivanja kandidatskog statusa za Bosnu i Hercegovinu, kao idućem koraku naše zemlje na evropskom putu. Predsjednik EPP-a je kazao da će, kao prijatelj Bosne i Hercegovine, uvijek biti na raspolaganju kada je u pitanju podrška evropskom putu Bosne i Hercegovine. 



(Patria)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.