17.10.2020. 21:20
0
Mirko Šarović pozdravio odluku DNS-a nazvavši je hrabrim potezom
Predsjednik SDS-a Mirko Šarović odluku DNS-a da izađe iz koalicije s SNSD-om Milorada dodika ocijenio je vrlo hrabrim potezom.

Smatra da će se to odraziti na političkoj sceni u Republici Srpskoj.

- Vidjet ćemo kojim pravcem će oni da krenu, to je njihova odluka i oni će da odluče o tome. Moram da čestitam DNS-u i njihovom predsjedniku Nenadu Nešiću na tako jednoj principjelnoj odluci - kazao je Šarović u izjavi BN TV. 

Naglasio je da će to ostaviti snažan trag na političke događaje u RS narednih dana.

- Vjerujem da je to možda nagovještaj da će institucije dobiti primat u odnosu na pojedince. Moje čestitke u svakom slučaju - istakao je Šarović.

Što se tiče saradnje SDS-a sa DNS-om, Šarović kaže da to zavisi prije svega od njih. 

- Imali smo i do sada otvorena vrata za saradnju, na njima je odluka i treba im prepustiti da donesu svoje odluke. U svakom slučaju vrata SDS su im otvorena - kazao je Šarović.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.