20.10.2020. 11:54
0
U entitetu RS pozitivno 245 osoba, preminule četiri osobe
U protekla 24 sata u entitetu RS pozitivno je 245 osoba.

Testirano je 817 uzoraka, četiri smrtna slučaja. Radi se o jednoj osobi srednje životne dobi i tri osobe starije dobi.

"Priprema se određeni set mjera kao prijedlog koje su upućene Republičkom štabu na razmatranje i biće donesen finalni zaključak. Desilo se ono što smo se pribojavali, povećanja broja zaraženih na dnevnom nivou. Samim povećanjem očekuje se i veći broj osoba koje će razviti teže oblike", kazao je Zeljković.

"Sedam mjeseci apelujemo na građane na pridržavanje svih mjera i to je najbolje oružje. Od građana očekuje mnogo veće poštovanje mjera samim tim i stabilizaciju epidemiološke situacije".

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.