20.10.2020. 17:49
0
Direktorica KCUS-a o zdravstvenom stanju Bakira Izetbegovića: Sad mi je kući kao na poslu, stalno perem i dezinficiram sve
Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a, govorila je o zdravstvenom stanju Bakira Izetbegovića, lidera Stranke demokratske akcije koji je COVID pozitivan.

Ona je kazala da je ''porodični zdravstveni bilten odličan''.

''Što se tiče našeg porodičnog zdravstvenog biltena on je, za sada, odličan. Bakir je dobro,bez simptoma, svo vrijeme nešto piše, čita, telefonira, a ja dobro pazim da se ne zarazim. Imam karantin u kući. Sad mi je i kući kao i na poslu, ne skidam masku i stalno perem sve oko sebe i dezinficiram. Pri tome radim od kuće, stalno na vezi sa kolegama iz KCUS. I u ovoj situaciji mi je kratak dan'', kazala je za N1 dr. Izetbegović.

Podsjećamo, informacija da je Izetbegović zaražen virusom potvrđena je koncem prošle sedmice.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.