24.10.2020. 16:15
0
U nezgodi povrijeđen Banjalučanin
M.N. iz Banjaluke zadobio je tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Čatrnja, na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica.

Do nezgode je došlo jutros u 9.05 časova, a učestvovali su M.N. koji je upravljo vozilom nisan mikra i I.G. iz Gradiške koji je upravljao vozilom opel astra, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Nakon ukazane medicinske pomoći u Opštoj bolnici Gradiška, M.N. je prevezen na dalje liječenje u Zavod za fizikalnu medicini i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Banjaluci, prenose Nezavisne.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Gradiška, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. 



(Lejla Trle) 

  

BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.