28.10.2020. 12:03
0
Nestao policajac iz Bugojna koji je bio na godišnjem
U utorak je prijavljen nestanak Lakača Senijada, rođen 1974. godine iz Bugojna, inače službenika Sudske policije FBiH, koji se prema raspoloživim saznanjima nalazio na godišnjem odmoru.

Kako je saopšteno na službenoj stranici MUP-a SBK, rodbina je Lakača posljednji put vidjela jučer u 13 sati na lokalitetu Garačići, općina Bugojno, nedaleko od njegovog mjesta stanovanja.

Odmah po zaprimanju prijave u 17:40 sati službenici policije su pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti, obaviještene su policijske patrole na terenu, te se pristupilo prikupljanju interesantnih saznanja koja bi pomogla u pronalasku nestale osobe, a obaviještene su i sve policijske stanice.

"Također, u pronalazak su uključeni i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a, koji su zajedno sa policijskim službenicima PU i PS Bugojno angažovani na pretrazi terena", saopšteno je iz MUP-a.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.