30.10.2020. 8:53
1
Oglasio se kandidat NiP-a optuživan za dilanje droge: Poštenje prije svega, kod mene je gram bio gram
Predizborna kampanja je uveliko u toku, a i ove, kao i ranijih godina, na površinu isplivavaju zanimljivi kandidati koji obećavaju da će se boriti za interese građana.

Na listi Naroda i pravde u Brčkom kandidat je i Abdulah Iljazović iz Maoče.

Ovaj mladić je na predizbornim skupovima upozoravao na loše stanje u kojem se nalazi zdravstvo u Brčko distriktu, te je ukazivao na odlazak velikog broja mladih ljudi iz BiH.

Ono što ga razlikuje od većine ostalih kandidata je činjenica da mu biografiju krasi optužnica zbog dilanja droge.




Prema potvrđenoj optužnici brčanskog Tužilaštva iz 2017. godine, on je, zajedno sa još jednom osobom nabavljao, vagao i dalje preprodavao marihuanu.

Nakon što je satirična Facebook stranica Raja sa biroa Official objavila dio ove optužnice, ispod posta oglasio se i sam Iljazović, zahvalivši im se na reklami.




- Znam da sam zeznuo situaciju i ne mogu pobjeći od toga. Vjerujem da mogu pokazati kako čovjek kada se okruži pravim ljudima može uraditi nešto što mu je bilo nezamislivo prije tri godine - napisao je Iljazović, te dodao na kraju:

- Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega!

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.