10.11.2020. 8:31
0
Uručenje doniranih respiratora SKB-u Mostar
Uručenje dva respiratora Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, koje je donirala Vlada Savezne Republike Njemačke, bit će upriličeno danas u 13.30 sati ispred ulaza u glavni objekt te bolnice na Bijelom Brijegu.

Respiratore će uručiti njemačka veleposlanica u BiH Margret Uebber, najavljeno je iz SKB-a Mostar.

Inače, Njemačka donira 12 respiratora proizvođača Drager bolnicama širom Bosne i Hercegovine, ukupne vrijednosti 350.000 eura. 

Ova donacija realizira se u suradnji s Civilnom zaštitom Njemačke, a riječ je o kvalitetnim uređajima za umjetno disanje i pripadajućoj opremi za koje je osigurano održavanje na području Bosne i Hercegovine.


(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.