15.11.2020. 13:40
0
U Srebrenici jako malo građana glasalo: Iz Srbije i RS-a dovoze ljude i lobiraju na razne načine
Medijima se danas obratio Sadik Ahmetović, ispred Izbornog štaba "Moja adresa Srebrenica" koji je istakao da nema problema oko poštivanja zakona.

- Ima pokušaja da sa isteklom ličnom kartom glasa. Izlaznost je veoma niska. Malo iznad 2.000 birača do sada je izašlo, do 12 sati. Primjetno je povećano prisustvo građana iz Srbije, vidimo brojne autmobile sa registarskim oznakama iz Srbije. Problem dakle koji je bio i do sada. Prema onome što dobijamo sa terena razlika između glasova za Grujčića i Tabakovića je do sada oko 400 glasova. Jer znamo svi ovdje ko za koga glasa. Sistemski organziovano iz Srbije i RS dovoze ljude i lobiraju i na razne načine, istakli su iz ovog Izbornog štaba. 





(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.