17.11.2020. 19:17
1
Mediji su brujali o njoj tokom izborne kampanje: Evo koliko je glasova osvojila influenserka i Instagram zvijezda Emina Jahić
Pažnju prije početka predizborne utrke privukla je Emina Jahić, influenserka iz Tuzle, koja na društvenoj mreži Instagram ima više od 170.000 pratitelja.

Ona je bila kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzla.

Željela je, kako je isticala, unaprijediti položaj mladih, ali joj popularnost na društvenim mrežama nije donijela pozitivan izborni rezultat.

Prema dostupnim informacijama osvojila tek 88 glasova, a inače Demokratska fronta je u Tuzli u poređenju sa ranijim periodom dobila značajno manji broj glasova, prenose bh. mediji.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.