20.11.2020. 10:27
3
Mijatović: Bogić je odgovor zašto sam u SDP-u, da li bi Arslanagić mogao biti na čelu Banja Luke
Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a koji je ovu partiju bukvalno oživio u Banja Luci komentirao je činjenicu da će novi gradonačelnik Sarajeva biti Bogić Bogićević.

"Bogić Bogićević ispred SDP BiH će biti novi gradonačelnik Sarajeva! Srđan Mandić je novi načelnik opštine Centar u Sarajevu! Dva Srbina u Sarajevu, postavlja se pitanje da li bi ikad Abaz Arslanagić mogao biti gradonačelnik Banja Luke kao Bošnjak? Za sve one filozofe da pojasnim SDP BiH nije balijska partija kako nas zovete iza leđa, već bosanskohercegovačka partija! Ovo vam je odgovor zašto sam u SDP BiH i biću dok sam živ! A sad ću vama "velikim Srbima" reći ono sto drug Bogić reče davno: Ja Vojin Mijatović jesam Srbin, ali ne po profesiji!", napisao je Mijatović.

Inače, Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine još jednom pozdravlja uspjeh zajedničkih kandidata “Četvorke” za načelnike općina u Sarajevu. Podsjećamo da je dogovoreno da SDP BiH predloži kandidata za gradonačelnika Grada Sarajeva.

Na prijedlog Socijaldemokratske partije BiH, Bogić Bogićević prihvatio je kandidaturu za gradonačelnika Grada Sarajeva. Čovjek, državnik, socijaldemokrata koji je u prvi plan stavljao dobrobit
svih ljudi tokom cijele političke karijere, dugogodišnji član i funkcioner SDP-a, sa zadovoljstvom je prihvatio poziv Socijaldemokratske partije da upravo on bude kandidat za prvog čovjeka glavnog grada Bosne i Hercegovine.

O odluci Bogićevića da prihvati kandidaturu smo obavijestili i naše partnere. Konačnu odluku o izboru gradonačelnika donijet će novo Gradsko vijeće Grada Sarajeva.


(Patria)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.