20.11.2020. 17:28
4
Izdali pogrešnu depešu: Ko je kriv za objavljivanje potjernice za krivim migrantom?!
MUP KS danas je zvanično objavio da osoba uhapšena jučer pod sumnjom za ubistvo bh. građaninana Otesu u Sarajevu, ne može dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima, te je isti, obzirom da se radi o stranom državljaninu - migrantu, predat na dalje postupanje Službi za poslove sa strancima BiH - Terenski ured Sarajevo, gdje će se osigurati njegovo prisustvo i nadzor nad istim.

Prema informacijama koje je "Avaz" dobio iz izvora bliskih istrazi osoba koja je uhapšena u jučerašnjoj akciji fizički i ne sliči osobi osumnjičenoj za ubistvo. 

Da stvar bude gora, nakon što je priveden u prostorije MUP-a KS, utvrđeno je da uhapšena osoba nema tetovaže koje odgovaraju osumnjičenoj osobi, odnosno 4 zvjezdice na predjelu vrata.

Kako nezvanično saznaje Avaz, iz Krim službe je došla pogrešna depeša po kojoj su timovi specijalne jedinice postupali i zbog toga je došlo do lišena slobode osobe koja se ni približno ne može dovesti u vezu sa ubistvom na Otesu.

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.