28.11.2020. 14:13
0
Lejla Hairlahović preminula od posljedica koronavirusa
Nekadašnja generalna sekretarka Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, Lejla Hairlahović, preminula je od posljedica koronavirusa.

Tužnu vijest prenijela je zvanična Facebook stranica RK Gračanica.

Ova istaknuta doktorantkinja, nekadašnja rukometašica Jedinstva se borila sa koronavirusom, ali nije uspjela da izađe kao pobjednik iz te borbe.

Funkciju generalnog sekretara RS BiH je obavljala od 2017. do augusta 2018. godine.

''Ovo je ogroman gubitak za bh. rukomet i naše društvo u cjelini. Otišla je jedna rijetka, posebna, neponovljiva, briljantna osoba. Ne postoje riječi da prenesemo potresenost i tugu zbog ove prerane smrti. Neka Ti je laka zemlja bosanska draga Lejla'', naveli su iz RK Gračanica.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.