28.11.2020. 18:12
0
Ankica Gudeljević pozitivna na koronavirus
Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankica Gudeljević pozitivno je testirana na koronavirus, saopćeno je iz ovog ministarstva.

 "Ministrica se osjeća dobro te ima blage simptome bolesti COVID 19. Sukladno važećim mjerama, određena joj je mjera kućne izolacije. Ministrica Ankica Gudeljević će u narednom razdoblju nastaviti obavljati dužnost radom od kuće", navodi se u saopćenju MCP BiH.

Ured ministrice će poduzeti sve potrebne mjere i redovite aktivnosti Ministarstva civilnih poslova bit će nesmetano nastavljene, poručeno je.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.