30.11.2020. 10:10
0
"Iznenadio me Zvizdić svojom ‘krikom’, jer ga poznajem kao čovjeka koji je uvijek bio uz svoga predsjednika i nije sklon sukobima"
Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka komentirao je najnovija dešavanaj u SDA.

"Iznenadio me je Zvizdić svojim ‘krikom’, jer ga poznajem kao čovjeka koji je uvijek bio uz svoga predsjednika i nije sklon ikakvim sukobima. Posebno ne javnim.

To da je on odlučio ovako progovoriti, govori dovoljno o tome koliko je dogorilo.

Razvoj dalje je očit- otići će Zvizdić, najvjerovatnije i Efendić, otišao je ranije Konaković, zatim Čampara, davno prije njih sam otišao i ja i svi mi, na svoje načine ćemo zajedno, i u saradnji sa drugim opozicionim strankama, već 2022. godine, ovaj put izvana, pobijediti ovakvu SDA, koju su Bakir i Sebija nepovratno uništili.

Šemso Mehmedović će još neko vrijeme biti zabrinut za stanje u SDA, ali ni to neće moći promijeniti ni njegovo, niti stanje te stranke više. Pred nama je, pa gledajmo", kazao je Šepić.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.