30.11.2020. 14:07
0
Kesić imitirao i ismijao Dodika: Eto šta se dešava kad čačkaš mečku, medvjeda, Dodika
Zoran Kesić u emisiju "24 minuta sa Zoranom Kesićem" komentirao je na sebi svojstven način Dodikov poraz u Banjoj Luci.

Smak autokratskih lidera se nastavlja a šta mi radimo, mi ćutimo. Kada su došli po Lukašenka ćutao sam, kada su došli po Mila ćutao sam, kada su došli po Trumpa ćutao sam, a kada su došli po Dodika nisam ćutao rekao sam: Yes! Dodik je izgubio izbore u Banjoj Luci, svaki iskusan lider bi na njegovom mjestu smireno priznao poraz, a možeš kao on da sazoveš konferenciju i svima j**** majku, prokomentarisao je Kesić Dodikove postupke nakon izbornih rezultata, a onda je nastavio:

- Izgleda da kod Dodika nije jutro pametnije od noći, kakva je to prijetnja, znamo da je to Bosna ali ovo je ipak previše i za nas u Srbiji, šaljivo će Kesić, a onda je uslijedila urnebesna imitacija Milorada Dodika.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.