4.12.2020. 8:41
0
Draško optužio Stevandića za "papkarenje": Ja nisam na prodaju!
- Ne želim da prepričavam razgovor od prije četiri godine, ali ako gospodin Stanivuković hoće, eto neka on priča o tome šta smo, kako i gdje razgovarali.

Ovim je riječima Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjenje Srpske, odgovorio na pitanje portala Srpskainfo o prozivkama novoizabranog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

Stanivuković je, podsjećamo, javno optužio Stevandića za “papkarenje” i političku trgovinu iza kulisa. Ranije je za Srpskainfo Stanivuković rekao da mu je Stevandić, još dok je bio odbornik, iza kulisa ponudio poziciju lidera mladih u Ujedinjenoj Srpskoj i potpredsjednika ove stranke.

– Naravno, odbio sam tu ponudu. Nisam na prodaju ni ja, ni ideje za koje se zalažem – rekao je Stanivuković.

Stevandić kaže da je on u posljednje četiri godine razgovarao s mnogima, ali da, kao ozbiljan čovjek, ne želi da to prepričava zarad političke samoreklame.

– Gdje bih ja stigao kada bih sada prepričavao javno sve razgovore u posljednje četiri godine, a bilo ih je prilično. Ja od razgovora ne pravim politički target i reklamu, nije mi to potrebno – poručuje Stevandić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.